Over mij

Riethoff Bouwadvies onderscheidt zich zowel in de kwaliteit van de geleverde diensten als ook in de compleetheid van het dienstenpakket. Indien gewenst zijn wij betrokken gedurende het hele project. Door een sparringpartner te zijn, wordt de beste prijs/kwaliteit verhouding van het gewenste doel bereikt.

Ontzorgen van de aannemerij en overheden is waar Riethoff Bouwadvies voor staat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn hierbij essentiƫle uitgangspunten. Riethoff Bouwadvies waarborgt de kwaliteit door kennis, praktijkervaring, een flexibele instelling en verstand van zaken van het uitvoeringsproces.

Johan Riethoff van Riethoff Bouwadvies heeft bijna 20 jaar ervaring als kostendeskundige en adviseur techniek. Deskundig op het gebied van funderingstechnieken, beton- en waterbouw en industriebouw.

Foto Johan

Verder werkt Riethoff Bouwadvies samen met zelfstandige kostendeskundigen op het gebied van grond-, wegen- en utiliteitsbouw. Dankzij deze samenwerkingsverbanden kan Riethoff Bouwadvies snel inspelen op uw vraag en een compleet pakket aanbieden.